Начало

За нас

За контакти

Служби и услуги

Съдебни актове

Съдии в КРС

Полезни връзки

Отчетни доклади

График на заседания

Чести въпроси

Кюстендил - история

ОБЯВИ И КОНКУРСИ

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

 

По инициатива на Висшия съдебен съвет и във връзка с реализиране на Годишната програма за дейността му, Районен съд – Кюстендил уведомява, че на 16.03.2018 г., бе проведен Ден на отворени врати“.

Инициативата вече е традиция и се провежда всяка година, с цел популяризиране ролята и прозрачността в дейността на съдебните институции в РБ. Срещата ни и тази година беше подчинена на тези цели, като идеята ни беше да запознаем всички, които се интересуват с работата на съдебната система и в частност тази на Районен съд – Кюстендил, да разгледат съдебните зали, да присъстват на провежданите съдебни заседания.

Магистрати и служители от Районен съд – Кюстендил, съвместно с кариерен консултант г-жа Даниела Пейчева към ОДК – Община Кюстендил запознаха учениците от VIII „в“ клас от ПМГ Проф. Емануил Иванов” с възможностите за работа и кариера в съдебната система, нейната структурата, спецификата на работа на магистратите, с функциите на съда, правилата за посещение в съда и за присъствие в съдебна зала.

 

                                                                               16.03.2018 г.

Профил на купувача

Бланки и документи

Съдебни заседатели